About falling in love

Jag tror att det här är så himla sant!

Sitter på jobbet

Sitter på jobbet. Vi har en väldigt lugn natt inatt. Tredje natten jag jobbar nu. Första natten var det mycket att göra och vi hann aldrig sitta still, andra natten var det bättre men ändå så att man hela tiden hade saker att ta itu med och inatt är det coollungt! Vi sitter i princip vid varsin dator och mellan varven så byter vi en blöja, sondarmatar och vänder på barnen. Skönt att få ha sånna här nätter också. Igårnatt var lördagnatt, alltså ska man städa. Det tar lång tid att städa, säkert två-tre timmar om man skulle göra det helt själv, och så blir man hela tiden störd av något annat. Det är alltså riktigt segt och det känns inte riktigt som att det borde ingå i min arbetsuppgift att göra det men det gör det. Jag vakar iaf av imorgon kl 07, eller det blir ju idag, måndag kl 07. Sen har dom varit så snälla att dom har lagt in mig på apparatutbildning på tisdag kl 08-16. Suck! Hur ska jag orka vända tillbaka dygnet så snabbt? Sist jag försökte gå och jobba kväll dagen efter att jag hade vakat av så svimmade jag på jobbet. Alltså ingen höjdardag. Jag tror att jag behöver mer återhämtningstid än så så det ska bli intressant att se hur jag kommer fixa det här. Helgen har alltså varit jobb och sova. For förbi Linnéas (från jobbet) kompis Ida på förfest i lördags, det var skoj att träffa lite folk en stund innan jobbet och idag sov jag till halv fyra och for sedan hem till ersboda för middag och solsidan innan jobbet. Har haft en rätt tråkig helg. Vill träffa mina vänner!! Bara 20 dagar kvar till australien nu. Pepp pepp!

Länge sedan

Idag är en sådan där dag då jag bara känner mig ledsen utan någon riktig anledning. Jag vet att alla har sådana här dagar men det är när dom kommer som det känns så himla skönt att vara två. Idag är det bara tomt och tyst! Klockan är halv åtta och jag börjar jobba om en och en halv timme. Inte alls peppad på en natthelg. 3 nätter känns länge!


Välplanerad dag idag eller?

Sova ut, träna på fm, fika med Johanna på stan kl 14. Träffa mamma och Judith för att fika kring 16-snåret och sen äta middag med Victoria och Daniel på costas ikväll. Stressigt men jag gillar det. Jag hinner träffa många idag. Det gör mig glad. Blev lite spontan utekväll på pipes med popquiz igår. Det var riktigt trevligt! :)

15 oktober 2011

Varning för långt inlägg.

Okej, här kommer det. Det var en lördag. Jag hade egentligen tänkt åka med tjejerna ner till stockholm den här helgen men det blev inte av. Jag vet egentligen inte varför, var det för dyrt? Kanske eller så berodde det på att R och A hade pratat ihop sig om att kanske ha ett gemensamt firande av deras sons 3 års dag. Hur som helst så eftersom jag stannade hemma så blev det ju såklart inte av. Också ett varningstecken, varför kunde dom inte fira det tillsammans ifall jag var där? Hur som helst så hade R bjudit in sin familj på fika. Medans R och B satt i vardagsrummet och såg på film så stod jag i köket och gjorde en marängtårta. Det var en enkel tårta, inget märkvärdigt men det var jag som gjorde den. Jag dukade upp fika, vi blåste upp ballonger, möblerade om så att alla skulle få plats. Hans familj kommer hem till oss. Det blir trångt, jag får inte ens plats att sitta vid bordet. Jag står upp i köket och kämpar med att få kaffebryggaren att fungera för att den var så dålig. Alla dricker kaffe och det kämpar även jag med. Jag hade då inte riktigt lärt mig att dricka kaffe än. Hela hans familj är ganska tysta, så det var ganska pressad stämmning där i köket. B öppnade sina presenter och började leka med dom snabbt. Jag minns bara att jag kände mig så malplacerad. Varför hade jag stått där och gjort fika och sen fick jag knappt vara med? Dom kanske stannade hos oss i två timmar innan alla for igen. Då tog vi på oss kläderna och gick ut en stund, ut i lekparken. I lekparken lekte R och B och jag satt på sidan på en parkbänk och tittade på dom. Jag kände mig så osäker och olycklig. Var det det här livet jag skulle vilja leva med han och hans son? Vad tyckte jag egentligen om honom? Var detta riktig kärlek? Jag kände mig så ensam just då. Men jag vet nu att det kanske inte var 100% rätt just där och då, det kanske aldrig var det mellan oss och han kanske aldrig drog fram mig till att bli den bästa versonen av mig själv men jag älskade den mannen och jag lärde mig att tycka så mycket om den där lilla killen som jag fick ha till låns i mitt liv under en period. Nu ser mitt liv annorlunda ut och jag vet att den vägen jag gick på för ett år sedan tog slut, men nu har jag hittat en ny väg att gå och även fast den vägen känns ganska osäker och oklar tror jag att jag kommer nå målet till slut. Man vet aldrig när det händer något som förändrar livet, och tur är väll det. Jag är rätt nöjd med vart jag är idag och vart jag är på väg men igår kunde jag inte låta bli att låta tanken på den lilla killen som faktiskt fyllde 4 år igår gå förbi mig några gånger. Jag saknar honom ibland och jag saknar att se en människa utvecklas. Det är riktigt häftigt. Jag hoppas att jag en dag får uppleva det själv med egna barn.

Exakt ett år sedan

Jag har ett minne från den här dagen för exakt ett år sedan. Fast när jag tänker tillbaka så känns det längre sen än så. Jag ska skriva om det senare, men jag kan säga att jag kände mig ensam och olycklig och att jag inte blev sedd. Jag var någonstans där jag inte visste om jag ville vara. Och idag, idag är jag glad och lite pirrig i magen. :) det var ett tag sen jag kände det här pirret. Happy for knowing that I can feel this feeling. :)


Idag ska jag iaf träna

Träna, duscha och hänga med Jonas ikväll. Det blir förhoppningsvis en bra kväll. :)


En låttext

Eller en refräng som snurrar runt runt i mitt huvud idag:
 
Take me as I am, right here where I stand.
Open up your arms and let me in.
Out here on my own, I know Im not alone.
Let me in your heart right  where you stand.
Take me as I am.

Fin text tycker jag.
 
Snurrig dag idag. Har ej hunnit med att träna idag heller för att jag har prioriterat annat som får mig att må bra. Träning får mig iofs också att må bra men idag behövde min själ må bra och umgås med andra människor. Så länge jag sköter maten någotsånär så borde det gå bra i alla fall tycker jag. Nu ska jag försöka somna till ett avsnitt desperate housewives s08. Tjing! 

Ingen träning idag

Idag behöver min kropp vila från träningen så därför gör jag det. Har riktigt ont i fotlederna. Känns inte alls kul att skippa men jag lyssnar iaf på kroppen.


Tungt

Idag var det jobbigt att kliva upp, jobbigt att äta frukost (var inte alls sugen), tungt att ta sig iväg på IKSU och riktigt jobbigt att träna. Ligger inte på topp idag med andra ord. Men det är bara att gilla dagen ändå. Alla dagar är inte bra dagar men det betyder inte att mitt liv är dåligt. Så det så!


Kan inte sova

Ligger i sängen och kollar på x- faktor finalen sen i fredags. Kom att tänka på att jag vill säga att årets helt klart bästa låt är Gotye - somebody i used to know.


En lugn helg

Har haft en nykter och lugn helg i helgen. Det känns skönt att jag har haft tillräckligt med ro i kroppen för att bara ta det lugnt, träna och vila. Jag behöver det, min kropp behöver det och mitt psyke behöver det. Det börjar äntligen kännas som att jag har landat i mitt liv. 2012 har varit väldigt rörigt och känslomässigt jobbigt hittills, men nu, nu har jag koll och allt är annorlunda. Så skönt! Kvällen har spenderats på ersboda med gomiddag och solsidan. Är ledig imorgon också. Då ska jag tvätta, träna, köpa en extern hårddisk, laga mat och rida. Det blir nog en bra dag. :)


Dag 4

Det går ganska hyffsat med fitnessfighten hittills tycker jag men det händer ingenting på vågen, vilket jag tycker är tråkigt. Men man ska ju egentligen inte titta så mycket på den utan på cm. Men jag har ju inte ens ett måttband så jag har inte kunnat mäta än... Aja, skit samma. Nu sitter jag i soffan nyduschad i min onepiece och tittar på tv. OCH, det känns helt ok att göra det själv. Det tog lång lång tid att komma hit men jag tror att jag är här för att stanna nu.


Då var fitnessfighten igång

Nu gäller det bara att tuta och köra fullt ut. Förebilderna var ingen höjdare att kolla på en längre stund. Ser jag ut så? Ja, jag gör ju tydligen det. Tur antyder bara kan bl bättre från och med nu. Har precis kört dagens träningspass på IKSU+. Det gick bra.


RSS 2.0