Kämpar på med flytten

Vet inte varför jag känner mig så splittrad just nu. Ena stunden är jag så glad över lägenheten och flytten och tycker att det är så himla roligt och sen nästa så känner jag mig bara deppig och gråtfärdig. Kanske för att det ären hel del att ta tag i och jag bara tycker att det känns jobbigt eller så är det bara sorgligt att flytta typ... Kan inte bestämma mig. Tycker både att det ska bli intressant och jobbigt att packa upp mina flyttlådor. Jobbigt för att det var så himla ledsamt att packa ner dom och intressant för jag minns inte allt jag har i dom. Aja, när allt är över ska jag bara njuta av mitt hem och av att känns lugnet. Njuta av livet! Det är trots allt inte så tokigt att leva. :)


Flytt

Imorgon har jag tänkt flytta in mina möbler i lägenheten. Det känns så himla otroligt skönt att jag ska ha mitt alldeles egna hem igen. Det kommer bli så fint! Längtar tills allt är i ordning!


lång dag

Idag jobbar jag heldag. Stannar kvar på jobbet ikväll och får vara ledig imorgon + att jag får kval övertid för ikväll så det blir en extra slant i börsen. Det är inte helt ovälkommet vill jag lova för det finns inte mycket pengar kvar när lönen kommer i slutet på feb. Det kostar att flytta och det kostar att ligga på topp. Sitter idag på en enkelsal och tar mig inte ut härifrån. Både bra och dåligt! Hur som helst så är jag nu ledig imorgon istället och då har jag tid att fixa med lägenheten. Det är ju det jag gör som mest nu, Jobbar (just nu mer än 100%) och fixar med lägenheten. Längtar rätt mycket tills det är klart faktiskt. Aja, för den som läser så vet ni vad jag sysslar med. Tjing!!

RSS 2.0