Bilder


En lång dag

Idag har varit en lång dag. 40 timmars resa med lite sömn, sen kom vi fram kl 07.00 imorse. Det tog tid men vi kom ändå smidigt igenom tullen. Sen tig vi tunnelbanan till C. Vårt Hostel låg nära Centralstationen så det var lätt att hitta. Lämnade väskorna och frächade upp oss lite och gick runt i stan. Vi fick inte checka in förrän kl 14.00. Vid halv tre var vi tillbaka och la oss då för att vila. När vi till slut hade somnat var det väldigt svårt att vakna igen. Hur som helst så gick vi och tog en dusch och gick sen och handlade mat i en affär. Lagade pastasallad med väldigt många andra i köket och satt sedan på hostelets takterass och drack öl. Nu ska vi sova. Vi ligger 10 timmar före Sverige. Godnatt. ( det är svårt att lägga upp ett inlägg )


Kanske lite resfeber som börjar infinna sig.

Inatt har jag haft lite svårt att sova. Eller jag sov när jag väl somna men fanns mycket att tänka på och planera allt jag ska hinna göra innan jag åker... Känns helt sjukt att det bara är 4 dagar kvar. Aja idag har jag iaf hunnit med att maila ridinstruktören om att mamma ska rida mina lektioner jag är borta, skickat in cv till jobbet. Dom söker två fasta tjänster där... Några som ska gå i pension. Sen har jag skrivit en packlista. Nu ska jag städa och sen gå en prommis innan jobbet.


På lördag

Sticker jag och Bella. En månad i Austrailen! Ska bli så himla skönt att komma bort, fast det känns samtidigt så overkligt! Jag tror inte att jag riktigt har fattat att vi faktiskt ska åka iväg. Skrämmande och roligt på samma gång. Ska jag fixa att vara borta i en månad? Hur kommer det vara när jag kommer hem? Massa tankar som snurrar men mest av allt känns det bara himla spännande att få se lite nytt och komma iväg till sommaren. Det kan ju inte bli bättre. Idag har jag förresten en vilodag hemma. Jag laddar upp inför 4 dagars jobb och intensiv fritid tills jag åker. Pirrigt börjar allt kännas. :) Men det är bara bra! Livet är bra nu.

Ledig torsdag och fredag

Har varit ledig igår och är ledig idag också. Sen blir det en lång och tuff jobbhelg på jobbet! Jag hoppas att jag slipper vara "ute". Vill komma in och jobba på salen! Igår gick jag en promenad med med Victoria och sen for jag och åt lunch med mamma, pappa och Judith på isladan. Det var jättebra lunch där. Det hade jag inte väntat mig eftersom det är olearys där nu. Efter det gick jag mamma och Judith på stan och sen följde jag med mamma hem på ersboda. Åt middag här och drack lite vin. Sen kom Judith och Jesper och vi spelade kort. Har sovit här inatt. Idag ska jag köra till Agnäs och hälsa på min mormor och så ska jag passa på att hälsa på kusin Johanna idag också. :) Ikväll blir det nog en lugn kväll och ladda upp inför en heldag på jobbet imorgon.


RSS 2.0